Најновије

НОВИ ОРБАНОВ ШАМАР КОЛЕКТИВНОМ ЗАПАДУ: Ујутру слеће, ствар је готова

Премијер Мађарске, Виктор Орбан, који се тренутно налази на путу за Кину, изазвао је оштре реакције у Европској унији. ЕУ ово сматра издајом, посебно након недавног састанка са руским председником Владимиром Путином и одлагањем састанка са немачким министром.

Ова посета се сматра веома значајном за јачање билатералних односа између Мађарске и Кине. Очекивања су да ће се током посете разговарати о економским, трговинским и политичким питањима, укључујући могуће инвестиције и сарадњу у различитим секторима.

Виктор Орбан је познат по својој прагматичној спољној политици и стремљењу ка јачању односа са великим глобалним силама, као што су Кина и Русија. Ова посета је део његове стратегије за обезбеђивање нових економских прилика и учвршћивање међународног положаја Мађарске.

Орбанова прагматична спољна политика, која укључује јачање односа са Русијом и Кином, изазива забринутост међу европским партнерима. Овај потез се види као знак удаљавања Мађарске од ЕУ и приближавања земљама које имају комплексне односе са Европском унијом.

МОЛИЛИ ЗА МИЛОСТ! Украјински војници на сплаву од пластичних флаша препливали Дњепар и предали се Русима

Извор: Правда.рс

 

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА