Најновије

Мариника Тепић: Део опозиције која је изашла на изборе хтео да се реши Ђиласа

Потпредседница Странке слободе и правде (ССП) Мариника Тепић изјавила је данас да је сарадња са делом опозиције који је изашао на изборе могућа, али не у форми као што је била коалиција "Србија против насиља" (СПН). Она је за дневни лист Нова казала да је део опозиције желео да се "реши" предедника ССП Драгана Ђиласа.

„Део који се понео опортунистички и издао заједнички потпис и борбу прво за изборне услове, а тек онда изборе, упиње се да објасни да је био у праву, иако их све чињенице и догађаји демантују. Нарочито онај део који је још од децембра сматрао да ће бити ‘на коњу ако се реши Ђиласа’ и много су енергије уложили у провоцирање тензија и неповерења унутар коалиције СПН“, казала је Тепић.

Према њеним речима, грађани су љути и на оне странке које су изашле на изборе и на оне који нису, јер је јединство СПН „скрцкано преко ноћи“.

Додала је да међусобно нападање унутар опозиције не доноси резултате и да је јединство једина шанса за успех на изборима.

Она је казала да би укључивање мисије ОЕБС у процес преговора о изборним условима утицало позитивно на тај процес и додала да је то „једини излаз из ове дубоке кризе“.

"МИСЛИО САМ ДА ЗНАМ СВЕ ШТО РУСИ ИМАЈУ, АЛИ ОВО...": Експерти у чуду због мистериозних објеката у Украјини

Извор: НСПМ

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Шта је то малинцизам

Зашто Срби желе у ЕУ? Они ће вам рећи да верују да ће тако боље да живе, јер ће се наћи у ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА