Најновије

НОВИ ПОЛИТИЧКИ САВЕЗ НА ПОМОЛУ: "Ми - Снага народа" и "Крени-Промени" - ево шта каже Несторовић!

Председник покрета „Ми-снага народа“ Бранимир Несторовић изјавио је данас да одборници тог покрета неће гласати за избор Александра Шапића за градоначелника Београда, док имају информације да је Саво Манојловић отворен за сарадњу са њима, док прозападну опозицију виде као опасност по државу.
Др Несторовић

Др Несторовић

Несторовић је агенцији Бета казао да се Шапић показао као лош градоначелник и да је искључена могућност да добије подршку од будућих одборника „Ми-снага народа“.

„Ми очекујемо да ћемо освојити више од десет одсто гласова. Ако листа коју предводи Српска напредна странка не буде у прилици да формира градску власт у Београду, предложићемо им формирање мањинске власти тако што би они подржали да наш покрет на две године самостално формира власт у главном граду. Сигурни смо да бисмо у року од две године учинили много добрих ствари за Београд и Београђане“, рекао је Несторовић.

Додао је да не постоји могућност да покрет „Ми – снага народа“ буде у коалицији са, како је рекао, прозападним политичким опцијама.

Са издајницима ни на локалу!

„Прозападна опозиција је опасност по државу. Ми имамо црвене линије преко којих никада нећемо прећи, а то је не признању Косова, поништење француско-немачког плана, не Европска унија и очување Републике Српске. Ко подржава нашу платформу може с нама, ко не подржава не може чак ни на локалу“, истакао је он.

На питање да ли су спремни на сарадњу с покретом Крени-промени Сава Манојловића, Несторовић је казао да је Манојловић још увек непознаница и да ће се о томе одлучивати после избора.

„Он се сада најављује као изненађење, али сачекаћемо да се заврше избори, па да видимо шта Манојловић има да понуди ако добро прође. Имамо информације да је Манојловић спреман на сарадњу с нашим покретом“, рекао је Несторовић.

Градска изборна комисија прогласила је данас изборну листу „Ми снага народа, проф. др Бранимир Несторовић“.

Први на листи је Бранимир Несторовић, док је на позицији број два Борислав Антонијевић, који је представљен као кандидат те групе грађана за градоначелника Београда.

Прочитајте ОВДЕ шта Вучић каже о резолуцији о Сребреници и последицама које следе

Извор: Данас

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Филантропи из европе

Звоњење на вратима.Човек отвара врата и види на прагу како стоји особа са киселим изразом ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА