Најновије

ДЕТОНАЦИЈА НА МАРАКАНИ! Стиже репрезентативац за Лигу Шампиона

Стиже велико појачање на Маракану!

Управа Црвене звезде, на челу са генералним директором Звезданом Терзићем и техничким директором Марком Марином, на корак је до остварења значајног појачања за предстојећу сезону Лиге шампиона. На "Маракану" ускоро стиже нови десни бек, Сеол Јунг Ву, репрезентативац Јужне Кореје.

Како је најавио MaxBet Sport још 19. марта, Црвена звезда је обновила преговоре са овим искусним играчем. Према најновијим информацијама, клубови су постигли договор о трансферу, а преостало је да се уреде само неки детаљи. Очекује се да ће трансфер бити озваничен крајем маја.

Сеол Јунг Ву, који има 25 година, примарно игра на позицији десног бека, али успешно покрива и позицију левог бека. Технички директор Марко Марин је током зиме био на Азијском купу у Катару, где је упознао и договорио личне услове са играчем, али је првобитно Улсан одбио понуду. Ипак, чини се да је упорност Марка Марина донела плодове и да Црвена звезда након Луке Илића добија важно појачање у настојању да остави дубљи траг у Лиги шампиона.

Извор: Правда.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.
[Translate to English:] [Translate to English:]

Колумне

Филантропи из европе

Звоњење на вратима.Човек отвара врата и види на прагу како стоји особа са киселим изразом ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА