Najnovije

MONARHISTI U BORBI SA VLASTIMA: Lista Za kraljevinu Srbiju optužila javne beleške za opstrukciju!

Koalicija „Za kraljevinu Srbiju“ uputila je protest zbog toga što overivači potpisa za kandidaturu poslanika republičke, pokrajinske i lokalnih lista, u pojedinim gradovima neće da prihvate poziv za overu potpisa za ovu koaliciju ili zakazuju termine za 10 dana.

POKS (Foto: Jutjub)

Iz ove koalicije, koju čine Pokret obnove Kraljevine Srbije (POKS), Monarhistički front NJKV Vladimira Karađorđevića i Srpski monarhistički pokret, ističu da ih „opstrukcija overivača“ neće sprečiti da predaju izborne liste na svim nivoima.

„U mnogim gradovima još nismo dobili overivače, a tamo gde jesmo, bude jedan prisutan, pa građani čekaju satima u redovima da bi dali potpis podrške za Kraljevinu Srbiju. Pored svih teškoća, to nas neće sprečiti da ostvarimo dobar rezultat i započnemo obnovu kraljevine“ – poručio je predsednik POKS Žika Gojković.

Kako dodaju, Koalicija će izaći će na republičke i pokrajinske izbore i, po njihovim rečima „132 opštine i grada i građani naše zemlje konačno će imati priliku da glasaju za sistemske promene u državi, a ne personalne i kozmetičke“.

Kosovo vasiona Evrope, srce Srbije i duša Crne Gore! Više o tome OVDE.

Izvor: FoNet

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Filantropi iz evrope

Zvonjenje na vratima.Čovek otvara vrata i vidi na pragu kako stoji osoba sa kiselim izrazom ...

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA