Najnovije

Panika u Viljnusu, na ulicama naoružani vojnici, uveden policijski čas! Litvanici mislili da su ih Rusi napali, a sve je maslo NATO!

U noći sa utorka na sredu, najveći litvanski gradovi Viljnus i Kaunas uveli su policijski čas po prvi put tokom jednovečernje vežbe NATO-a za obuku jedinica za policijski čas.

 - Izdata je poruka da se od 22.00 uvodi policijski čas. LJudi su, naravno, videli vojsku sa pištoljem i nisu imali sve informacije. Bilo je mnogo poziva u policiju, Univerzalni centar za pomoć, pitajući šta se dešava. U stvari, zabeležen je jedan trenutak panike - citira Benkunskas portal LRT (Litvanska radiotelevizija).

Prema njegovim rečima, prvobitno je postojao plan da se stanovništvo upozori putem mobilnog telefona, ali se Nacionalni centar za krizno upravljanje tome usprotivio, rekavši da će to izazvati paniku.
- Odluka centra da se ne diže panika, ali panika je nastala zbog toga što nije bilo odgovarajućeg lokalnog obaveštenja - napomenuo je gradonačelnik i istakao „potrebu da se ojača komunikacija sa stanovništvom".

JEZIVA REKLAMA KOJA SE VRTI U CELOJ UKRAJINI: Traže se radnici na ovoj poziciji (VIDEO)

Izvor: Informer.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Filantropi iz evrope

Zvonjenje na vratima.Čovek otvara vrata i vidi na pragu kako stoji osoba sa kiselim izrazom ...

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA