Najnovije

HITNO POVLAČENJE IZ KRASNOGOROVKE: Ukrajinci u strahu od opkoljavanja - opšta bežanija!

Oružane snage Ukrajine počele su vrlo brzo da se povlače iz istočnih kvartova Krasnogorovke. O tome izveštavaju brojni izvori, uključujući ukrajinske.
Ukrajinski tenk

Ukrajinski tenk

Na ovo naselje trenutno jurišaju jedinice Oružanih snaga Ruske Federacije. Ruske jedinice uspele su da se probiju do Krasnogorovke iz pravca severoistoka, kao i iz jugozapadnog pravca. Na poslednjem pravcu, ukrajinske oružane snage su isterane sa teritorije vatrostalnog postrojenja, koje su one koristile kao važno uporište.

Povlačenje Oružanih snaga Ukrajine iz istočnih krajeva Krasnogorovke je zbog toga što ukrajinska komanda strahuje od opkoljavanja svojih trupa. A verovatnoća opkoljavanja je veoma velika, pošto ruske trupe istovremeno napreduju sa jugozapada i severoistoka, a ukrajinska grupa u istočnom delu naselja rizikuje da padne u klešta ruskih snaga. Nakon toga, protivnik će morati samo da se preda, ili će biti potpuno uništen.

Očigledno, u dogledno vreme ruske trupe će zauzeti Krasnogorovku. Ako se to dogodi, naselje će postati najveće posle Avdejevke koju su ove godine zauzele ruske snage.

Ukrajinskim jedinicama postaje sve teže da brane grad, s obzirom na intenzivan napad ruskih snaga i velike gubitke u redovima ukrajinskih jedinica.

Pročitajte OVDE šta Nariškin poručuje Zapadu

Izvor: Tv Front

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Filantropi iz evrope

Zvonjenje na vratima.Čovek otvara vrata i vidi na pragu kako stoji osoba sa kiselim izrazom ...

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA